Tuinmannen » Tuinman Delft » Mefrog Holding B.V.

Mefrog Holding B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Mefrog Holding B.V. is een tuinman uit Delft in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Pijperring 339. De onderneming is opgericht op 27-06-2005 en telt 1 werkzaam persoon. Mefrog Holding B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27278575.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Mefrog Holding B.V.

Mefrog Holding B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Mefrog Holding B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-06-2005 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27278575.

Wat is jouw ervaring met Mefrog Holding B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Mefrog Holding B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Mefrog Holding B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Mefrog Holding B.V. uit Tuinman Delft

Mefrog Holding B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Mefrog Holding B.V.. Wat is jouw ervaring met Mefrog Holding B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review