Tuinmannen » Tuinman Coevorden » Agri & Garden Okay B.V.

Agri & Garden Okay B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Agri & Garden Okay B.V. is een tuinman uit Coevorden in de provincie Drenthe. Het bedrijf is gevestigd op Weijerswold 1. De onderneming is opgericht op 23-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Agri & Garden Okay B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 81270453.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Agri & Garden Okay B.V.

Agri & Garden Okay B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Agri & Garden Okay B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 81270453.

Wat is jouw ervaring met Agri & Garden Okay B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Agri & Garden Okay B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Agri & Garden Okay B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Agri & Garden Okay B.V. uit Tuinman Coevorden

Agri & Garden Okay B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Agri & Garden Okay B.V.. Wat is jouw ervaring met Agri & Garden Okay B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review