Tuinmannen » Tuinman Bilthoven » Kos Onderhoud B.V.

Kos Onderhoud B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kos Onderhoud B.V. is een tuinman uit Bilthoven in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Julianalaan 23A. De onderneming is opgericht op 02-10-2014 en telt 1 werkzaam persoon. Kos Onderhoud B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61605468.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kos Onderhoud B.V.

Kos Onderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kos Onderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-10-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61605468.

Wat is jouw ervaring met Kos Onderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kos Onderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kos Onderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kos Onderhoud B.V. uit Tuinman Bilthoven

Kos Onderhoud B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kos Onderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met Kos Onderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review