Tuinmannen » Tuinman Bergschenhoek » Dijkshoorn Tuinen B.V.

Dijkshoorn Tuinen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dijkshoorn Tuinen B.V. is een tuinman uit Bergschenhoek in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rottebandreef 29. De onderneming is opgericht op 13-01-2015 en telt 1 werkzaam persoon. Dijkshoorn Tuinen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 62391828.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dijkshoorn Tuinen B.V.

Dijkshoorn Tuinen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dijkshoorn Tuinen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-01-2015 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 62391828.

Wat is jouw ervaring met Dijkshoorn Tuinen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dijkshoorn Tuinen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dijkshoorn Tuinen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dijkshoorn Tuinen B.V. uit Tuinman Bergschenhoek

Dijkshoorn Tuinen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dijkshoorn Tuinen B.V.. Wat is jouw ervaring met Dijkshoorn Tuinen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review