Tuinmannen » Tuinman Barneveld » Marcel Verkade

Marcel Verkade

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Marcel Verkade is een tuinman uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Hertespoor 65. De onderneming is opgericht op 26-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Marcel Verkade is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77812786.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Marcel Verkade

Marcel Verkade is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Marcel Verkade is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77812786.

Wat is jouw ervaring met Marcel Verkade?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Marcel Verkade, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Marcel Verkade en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Marcel Verkade uit Tuinman Barneveld

Marcel Verkade ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Marcel Verkade. Wat is jouw ervaring met Marcel Verkade? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review