Tuinmannen » Tuinman Barendrecht » Navitas Groenvoorziening B.V.

Navitas Groenvoorziening B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Navitas Groenvoorziening B.V. is een tuinman uit Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Braassemermeer 4. De onderneming is opgericht op 10-11-2005 en telt 10-19 werkzame personen. Navitas Groenvoorziening B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24385690.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Navitas Groenvoorziening B.V.

Navitas Groenvoorziening B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Navitas Groenvoorziening B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-11-2005 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24385690.

Wat is jouw ervaring met Navitas Groenvoorziening B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Navitas Groenvoorziening B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Navitas Groenvoorziening B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Navitas Groenvoorziening B.V. uit Tuinman Barendrecht

Navitas Groenvoorziening B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Navitas Groenvoorziening B.V.. Wat is jouw ervaring met Navitas Groenvoorziening B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review