Tuinmannen » Tuinman Barendrecht » GKB Services B.V.

GKB Services B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

GKB Services B.V. is een tuinman uit Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Middelweg 1. De onderneming is opgericht op 13-01-2012 en telt 1 werkzaam persoon. GKB Services B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 54435986.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

GKB Services B.V.

GKB Services B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. GKB Services B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-01-2012 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 54435986.

Wat is jouw ervaring met GKB Services B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met GKB Services B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help GKB Services B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

GKB Services B.V. uit Tuinman Barendrecht

GKB Services B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van GKB Services B.V.. Wat is jouw ervaring met GKB Services B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review