Tuinmannen » Tuinman Barendrecht » GE Hoveniers B.V.

GE Hoveniers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

GE Hoveniers B.V. is een tuinman uit Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ebweg 55. De onderneming is opgericht op 14-04-2023 en telt 2-4 werkzame personen. GE Hoveniers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89981871.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

GE Hoveniers B.V.

GE Hoveniers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. GE Hoveniers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-04-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89981871.

Wat is jouw ervaring met GE Hoveniers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met GE Hoveniers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help GE Hoveniers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

GE Hoveniers B.V. uit Tuinman Barendrecht

GE Hoveniers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van GE Hoveniers B.V.. Wat is jouw ervaring met GE Hoveniers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review