Tuinmannen » Tuinman Almere » Onuoha Services B.V.

Onuoha Services B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Onuoha Services B.V. is een tuinman uit Almere in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Argonweg 79. De onderneming is opgericht op 13-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Onuoha Services B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89552083.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Onuoha Services B.V.

Onuoha Services B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Onuoha Services B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89552083.

Wat is jouw ervaring met Onuoha Services B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Onuoha Services B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Onuoha Services B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Onuoha Services B.V. uit Tuinman Almere

Onuoha Services B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Onuoha Services B.V.. Wat is jouw ervaring met Onuoha Services B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review