Tuinmannen » Tuinman Almere » De Eijk Duurzaam Werk B.V.

De Eijk Duurzaam Werk B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Eijk Duurzaam Werk B.V. is een tuinman uit Almere in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op De Paal 41. De onderneming is opgericht op 01-02-2008 en telt 10-19 werkzame personen. De Eijk Duurzaam Werk B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 32132740.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Eijk Duurzaam Werk B.V.

De Eijk Duurzaam Werk B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Eijk Duurzaam Werk B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-02-2008 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 32132740.

Wat is jouw ervaring met De Eijk Duurzaam Werk B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Eijk Duurzaam Werk B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Eijk Duurzaam Werk B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Eijk Duurzaam Werk B.V. uit Tuinman Almere

De Eijk Duurzaam Werk B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Eijk Duurzaam Werk B.V.. Wat is jouw ervaring met De Eijk Duurzaam Werk B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review