Tuinmannen » Tuinman Alblasserdam » Teo van Horssen puur tuin B.V.

Teo van Horssen puur tuin B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Teo van Horssen puur tuin B.V. is een tuinman uit Alblasserdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Vinkenpolderweg 31c. De onderneming is opgericht op 16-11-2018 en telt 2-4 werkzame personen. Teo van Horssen puur tuin B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73129690.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Teo van Horssen puur tuin B.V.

Teo van Horssen puur tuin B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Teo van Horssen puur tuin B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-11-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73129690.

Wat is jouw ervaring met Teo van Horssen puur tuin B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Teo van Horssen puur tuin B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Teo van Horssen puur tuin B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Teo van Horssen puur tuin B.V. uit Tuinman Alblasserdam

Teo van Horssen puur tuin B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Teo van Horssen puur tuin B.V.. Wat is jouw ervaring met Teo van Horssen puur tuin B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review