Tuinmannen » Tuinman Alblasserdam » Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V.

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V. is een tuinman uit Alblasserdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Kleine Beer 14. De onderneming is opgericht op 01-01-2012 en telt 2-4 werkzame personen. Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 54586526.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V.

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2012 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 54586526.

Wat is jouw ervaring met Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V. uit Tuinman Alblasserdam

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V.. Wat is jouw ervaring met Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review