Stratenmaker Noord-Holland: overzicht van de beste

Een stratenmaker in Noord-Holland heb je zo gevonden via De 10 Beste. Door gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken via De 10 Beste kom je in contact met de beste stratenmakers in je regio.

Waarom schakel je een stratenmaker in?

Je schakelt een stratenmaker in voor het bestraten van je tuin of oprit. Een stratenmaker zorgt voor een professioneel en goed ogend resultaat. Een veelvoorkomende reden voor het inschakelen van een stratenmaker is voor het leggen van sierbestrating in een bijzonder legverband.

Naast het bestraten kan je een stratenmaker ook inschakelen voor grondwerk, denk hierbij aan het ophogen en egaliseren van grond, of het aanleggen van een mooi terras.

Waarom een stratenmaker via De 10 Beste inschakelen?

Wanneer je ervoor kiest om een stratenmaker via De 10 Beste in te schakelen geniet je van de volgende voordelen:

  • Het aanvragen van offertes is helemaal gratis
  • Het aanvragen van offertes doe je zonder verplichtingen
  • Je krijgt offertes op maat van stratenmakers in je regio
  • Ons netwerk bestaat uit de beste stratenmakers van Nederland
  • Door te vergelijken bespaar je tot wel 40%!

Overzicht van de beste stratenmakers in Noord-HollandWat kost bestrating in Noord-Holland?

Bestrating in Noord-Holland heeft verschillende prijzen, afhankelijk van wat je laat doen. Een stratenmaker schakel je in vanaf €30,- tot €40,-. Daarbij moet je ook nog de kosten van de materialen rekenen. Laat je bijvoorbeeld betontegels plaatsen, moet je €15,- tot €35,- per vierkante meter bovenop de prijs doen.

Voor flagstones betaal je gemiddeld €25,- tot €40,- per m². Voor natuursteen €30,- tot €65,-. In de onderstaande tabel vind je de verschillende prijzen van de meest gebruikte bestrating terug.

Bestrating kosten 2024

Materiaal Prijs per m²
Betontegels €15,- tot €35,-
Flagstones €25,- tot €40,-
Waaltjes €30,- tot €45,-
Natuursteen €30,- tot €65,-

*Let op: dit gaat om gemiddelde tarieven.

Welke vorm van sierbestrating is het meest populair in Noord-Holland?

De meest voorkomende sierbestrating in Noord-Holland zijn natuurstenen tegels. Daarbij zie je ook vaak betontegels, klinker of houten vlonders. Elke vorm heeft een eigen unieke uitstraling.

stratenmaker Noord-Holland

Tips voor het vergelijken van stratenmakers in Noord-Holland

Een stratenmaker in Noord-Holland heb je zo gevonden via De 10 Beste. Maar waar moet je op letten bij het vergelijken?

De prijsopbouw

Als eerste raden we aan om te kijken naar de opmaak van de prijs. Er wordt vaak een prijs per uur of per vierkante meter gerekend. Kijk goed of de kosten overeen komen met wat je voor ogen hebt en of het in je budget past.

Zelfstandig of groot bedrijf

Als tweede kan je overwegen om een zzp’er in te schakelen, in plaats van een groot bedrijf. Met een zelfstandige stratenmaker betaal je vaak minder. Deze zijn vaak wel druk, waardoor je langer moet wachten voor de stratenmaker bezig kan.

Locatie van het bedrijf

Ook de locatie van de stratenmaker speelt een grote rol. Het liefst kies je een stratenmaker in je eigen regio, zo bespaar je flink op de voorrijkosten.

Gratis offertes vergelijken!