Stratenmakers » Stratenmaker Goes » M en K Bestratingen Goes B.V.

M en K Bestratingen Goes B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

M en K Bestratingen Goes B.V. is een stratenmaker uit Goes in de provincie Zeeland. Het bedrijf is gevestigd op Albert Plesmanweg 5. De onderneming is opgericht op 5/8/2017 en telt 2-4 werkzame personen. M en K Bestratingen Goes B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68713150.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

M en K Bestratingen Goes B.V.

M en K Bestratingen Goes B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. M en K Bestratingen Goes B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 5/8/2017 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68713150.

Wat is jouw ervaring met M en K Bestratingen Goes B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met M en K Bestratingen Goes B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help M en K Bestratingen Goes B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stratenmaker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

M en K Bestratingen Goes B.V. uit Stratenmaker Goes

M en K Bestratingen Goes B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van M en K Bestratingen Goes B.V.. Wat is jouw ervaring met M en K Bestratingen Goes B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review