Keukenrenovatie experts » Keukenrenovatie expert Weert » Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V.

Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V.

1.5
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V. is een keukenrenovatie expert uit Weert in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Leukerstraat 65. De onderneming is opgericht op 10-12-2019 en telt 2 t/m 4 werknemers. Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76635171.


Vind de beste keukenrenovatie expert voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste keukenrenovatie-experts uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van specialisten zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V.

Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-12-2019 en telt 2 t/m 4 werknemers.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76635171.

Wat is jouw ervaring met Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een keukenrenovatie expert en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V. uit Keukenrenovatie expert Weert

Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V. ervaringen

1.5
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V.. Wat is jouw ervaring met Mooier Wonen Interieur & Wellness B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Ga er niet mee in zee

Geplaatst op 2 juni 2021 door Fam. Rademakers
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.5)

Zeer slechte ervaringen. Nadat de koopovereenkomst is getekend is de communicatie zeer slecht. Keuken wordt niet kundig geplaatst, Bij eindoplevering worden stiekem geluidsopnamen gemaakt. Uiteindelijk hebben we een derde moeten inschakelen om de laatste werkzaamheden te verrichten. Kosten hiervan zijn na inschakeling rechtsbijstandsverzekering alsnog door Mooier Wonen betaald. Dit na een maandenlange mailwisseling, waarbij Mooier Wonen ook steeds pas na een aantal weken reageert. Om een rechtszaak te voorkomen (wij zouden tot het uiterste zijn doorgegaan … principekwestie) is er uiteindelijk door hen geschikt.
Zeer niet mee in zee gaan dus.