Keukensale.com Heerlen B.V.

8.4
6 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Keukensale.com Heerlen B.V. is een keukenrenovatie expert uit Heerlen in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op In de Cramer 78C. De onderneming is opgericht op 29-06-2020 en telt 1 werknemer. Keukensale.com Heerlen B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 78467691.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Keukensale.com Heerlen B.V.

Keukensale.com Heerlen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Keukensale.com Heerlen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2020 en telt 1 werknemer.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 78467691.

Wat is jouw ervaring met Keukensale.com Heerlen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Keukensale.com Heerlen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Keukensale.com Heerlen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een keukenrenovatie expert en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Keukensale.com Heerlen B.V. uit Keukenrenovatie expert Heerlen

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Keukensale.com Heerlen B.V.
KvK-nummer
78467691
Oprichtingsdatum
29-06-2020
Aantal werknemers
1 werknemer
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap (BV)

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
In de Cramer
Huisnummer
78
Huisnummer toevoeging
C
Postcode
6412PM
Plaatsnaam
Heerlen
Provincie
Limburg

Contactgegevens

Telefoonnummer
045-2080800
Website
http://www.heerlen@keukensale.com

Keukensale.com Heerlen B.V. ervaringen

8.4
6 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Keukensale.com Heerlen B.V.. Wat is jouw ervaring met Keukensale.com Heerlen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Goed. Geregeld

Geplaatst op 5 september 2023 door Hassan
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.8)

Alles goed geregeld van aankoop tot plaatsing keuken. Boven verwachting .

Supervtevreden

Geplaatst op 2 september 2023 door Esther
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9)

De keuken van mijn dromen geplaatst.

Zo blij mee .

Top genoteerd

Geplaatst op 2 september 2023 door Stef
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.8)

Goed advies en zeer mooi gemonteerd . Keuken apparatuur ook netjes aangesloten .

Top servicec

Geplaatst op 24 augustus 2023 door Silvia
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Top service en goed advies

top

Geplaatst op 23 augustus 2023 door francoise
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.8)

Top service en advies van het verkoop gesprek tot aan de laatste schroef in de keuken en de aftersales .

Keukensale Heerlen, doe het niet!

Geplaatst op 24 oktober 2022 door Sanne
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (2.3)

Op 20-03-2021 onze aankoop gedaan. In eerste instantie vriendelijk personeel, meedenkend en een redelijke prijs. Dolenthousiast naar buiten gelopen, niet wetende dat dit de slechtste keuze was die we konden maken.
Op 29-01-2022 de afspraak gepland om de keuken te monteren. De monteur monteert vervolgens een halve keuken, omdat er een barst in het natuursteen blad was geconstateerd. Het gevolg was een 3 maand durend conflict met Keukensale Heerlen betreffende de oorzaak van de scheur. Om vervolgens nog 3 kapotte bladen geleverd te krijgen. In de tussentijd stopt Keukensale Heerlen de samenwerking met de monteur en durft Keukensale het probleem van de onvolledige montage bij ons te leggen. Schaamteloos worden we van het kastje naar de muur gestuurd.
Wanneer ik in juni 2022 verhaal ga halen, komen er pas oplossingen. Hulde, eindelijk na een half jaar zou je denken. Dit is echter lang niet het einde van dit langdurige proces. Met gods gratie werd het bedrag voor keukenblad 2 kwijtgescholden, al kon ik nog altijd “niet bewijzen dat ik het eerste blad zelf kapot had gemaakt.”
Wanneer op 02-08-2022 eindelijk keukenblad nummer 4 in zijn geheel aankomt, kan de montage door de nieuwe monteur uitgevoerd worden.
Verrassing! De monteur loopt tegen verschillende problemen aan tijdens de montage door gebrekkig werk van monteur 1. Schroeven vergeten, kasten niet goed afgesteld, poten niet aangedraaid en een keuken die 7cm te ver naar rechts is geplaatst. Dit laatste zorgde ervoor dat de afzuigkap niet geplaatst kon worden, omdat deze niet recht boven de kookplaat geplaatst kon worden.
Keukensale Heerlen heeft vervolgens niet eens het lef om ons telefonisch te woord te staan. Keukensale Heerlen schuift het probleem door naar monteur nummer 1 en wij komen terecht tussen een zeer onprofessioneel conflict tussen de eigenaar en monteur nummer 1. Er worden veel valse beloftes gedaan en uiteindelijk wordt er wederom gewacht op een wonder.
Na oktober 2022 wederom verhaal te hebben gehaald, wordt er eindelijk een afspraak gemaakt om de keuken af te ronden. En Halleluja. Ik kan vandaag, op 24-10-2022, eindelijk stellen dat onze keuken geplaatst is.
Hulde aan monteur Mo van MoTeck uit Tilburg, welke mijn keuken uiteindelijk met vriendelijke en goed doordachte service heeft hersteld.
Alleen maar slechte woorden voor Keukensale Heerlen. Geen empathisch vermogen, onwil bij het oplossen van conflicten, zeer onprettig in het contact, onprofessioneel en bovenal heel arrogant. Verwacht niet dat er iets van service plaats zal vinden wanneer ze de handtekening binnen hebben. Uiteindelijk heb ik een mooie keuken staan, zeker. Maar was het de tijd, energie en ergernis waard? Absoluut niet!
Mijn advies: voorkom teleurstelling en loop de zaak niet binnen!
Heb je reeds een conflict met Keukensale Heerlen, mail naar het hoofdkantoor. Dat is het enige wat indruk achterlaat op het personeel.