Keukenrenovatie in Friesland

Op zoek naar een specialist voor keukenrenovatie in Friesland? Dan ben je op de juiste plek! Op De 10 Beste vind je eenvoudig en zonder gedoe een geschikte vakman voor het renoveren van je keuken. Ons netwerk bestaat uit de beste keukenspecialisten in Nederland.

Waarom je keuken laten renoveren?

Een keuken laat je renoveren wanneer je toe bent aan wat nieuws, de oude keuken niet meer voldoet aan je wensen of wanneer je een huis in zijn geheel gaat verbouwen of renoveren. Een keukenrenovatie kan bestaan uit kleine werkzaamheden, zoals het vervangen van een keukenblad, tot het plaatsen van een geheel nieuwe keuken.

Waarom een keukenspecialist via De 10 Beste?

Via De 10 Beste een keukenspecialist vinden brengt vele voordelen met zich mee:

  • Je wordt geholpen door de beste keukenspecialisten van Nederland
  • Je krijgt enkele offertes op maat, je kiest zelf voor het aanbod dat je het meeste aanspreekt
  • Het aanvragen van offertes is gratis en zonder verplichtingen
  • Je krijgt offertes van vakmannen in je eigen regio, zo vermijd je hoge voorrijkosten

Overzicht keukenrenovatie specialisten in Friesland


Welke mogelijkheden heb je bij een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie kan zo groot zijn als je het zelf wil maken. Zo kan je alleen deurtjes laten vervangen, maar ook de gehele keuken aanpakken. Een keukenrenovatie ziet er meestal als volgt uit:

  • Een kleine keuken renoveren bestaat vaak uit het renoveren van drie keukendeuren, drie ladefronten en een koelkastpaneel.
  • Een keuken van gemiddelde grootte renoveren betekent vaak acht keukendeuren, vijf ladefronten, een koelkastpaneel en een vaatwasser paneel renoveren.
  • Een grote keuken renoveren bestaat vaak uit renoveren van 12 keukendeuren, zeven ladefronten, een koelkastpaneel en een vaatwasser paneel.

keukenrenovatie Friesland

Keukenrenovatie Friesland kosten in 2024

Een keukenrenovatie kost gemiddeld €350,- tot €3.000,-, afhankelijk van wat je laat doen. Een kleine keuken renoveren is gemiddeld €350,- tot €950,-. Bij een grote keuken ligt de prijs echter vaak tussen de €1.000,- en €3.000,-.

Keukenrenovatie Inbegrepen bij de renovatie Gemiddelde kosten*
Kleine keuken 3 keukendeuren
3 ladefronten
1 koelkastpaneel
€350,- tot €950,-
Keuken van gemiddelde grootte 8 keukendeuren
5 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasser paneel
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 12 keukendeuren
7 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasser paneel
€1.000,- tot €3.000,-

*Let op: dit gaat om gemiddelde prijzen.

Inspiratie voor je nieuwe keuken in Friesland

Je wilt graag een nieuwe keuken in Friesland, maar bent er nog niet helemaal uit hoe deze er precies uit moet zien. Dan ben je vast op zoek naar wat inspiratie voor mogelijkheden van je nieuwe keuken. We helpen je graag:

  • Een moderne keuken is altijd een goede keuze. Het ijs een tijdloze stijl en ziet er altijd strak uit. Bij moderne keukens moet je denken aan strakke lijnen en eenvoudige kleuren.
  • Een landelijke keuken is het tegenovergestelde van de moderne keuken en is daarom ook zeker een goede keuze. Landelijke keukens zijn vaak iets gezelliger. Bij een landelijke keuken heb je geen lades, maar heb je kasten.
  • Een design keuken is de meest luxe optie. Deze keukens worden geheel op maat gemaakt. Design keukens hebben vaak ook het meest luxe apparatuur.

Gratis offertes vergelijken