Incassobureau Zuid-Holland: vind de beste

Een incassobureau in Zuid-Holland schakel je in via De 10 Beste. Via de gratis en vrijblijvende offerteservice kom je in contact met de beste bureaus in je regio. Je kan op de website ook per plaats zien welke incassobureaus het best zijn.

Waarvoor schakel je een incassobureau in?
Een incassobureau schakel je in wanneer je last hebt van wanbetalers. Het incassobureau zorgt er dan voor dat openstaande facturen worden betaald door de debiteuren. Met een incassobureau verhoog je de kans op een daadwerkelijke betaling met 90%.

Een incassobureau kan je ook inschakelen voor het opstarten van (buiten)gerechtelijke incasso’s, het uitvoeren van debiteurenbeheer of het opkopen van openstaande facturen.

Waarom een incassobureau via De 10 Beste inschakelen?
Een incassobureau via De 10 Beste inschakelen betekent:

  • Een gratis offerteaanvraag zonder verplichtingen
  • Offertes op maat van de beste incassobureaus in je regio

Vind de beste incassobureau in Zuid-HollandWat kost het inschakelen van een incassobureau in Zuid-Holland?

De kosten voor het inschakelen van een incassobureau in Zuid-Holland variëren afhankelijk van het openstaande bedrag. Zo kunnen de maximale incassokosten bij de eerste €2.500,- maximaal 15% van het geheel zijn. Bij een bedrag boven de €200.000,- is dit percentage 0,5%.

Het inschakelen van een incassobureau kost gemiddeld €75,- tot €205,- per uur. De debiteur betaalt het grootste gedeelte van deze kosten.

Maximale incassokosten 2024

Hoofdsom Percentage
Eerste €2.500,- 15%
Volgende €2.500,- 10%
Volgende €5.000,- 10%
Boven de €200.000,- 0,5%

incassobureau Zuid-Holland

Tips voor het kiezen van een incassobureau in Zuid-Holland

Een incassobureau in Zuid-Holland heb je zo gevonden via de gratis offertedienst van De 10 Beste. Maar hoe kies je nu voor het beste incassobureau?

  • Veel incassobureaus bieden de optie voor een kennismakingsgesprek. Ga dit gesprek aan en kijk of er een goede professionele klik is. Dit is ook het moment om de zaak te bespreken en te zien hoe het bureau hiermee omgaat.
  • Incassobureaus kunnen beschikken over keurmerken, zoals het Incasso Keurmerk. Deze keurmerken worden gegeven aan professionele incassobureaus die zich houden aan strenge eisen.
  • Heb je het incassobureau vaker of voor een langere periode nodig? Kijk dan of ze een contract kunnen aanbieden.

Gratis offertes vergelijken!