Glaszetters » Glaszetter Zwijndrecht » Pijl Vastgoedonderhoud BV

Pijl Vastgoedonderhoud BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Pijl Vastgoedonderhoud BV is een glaszetter uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Houtkopersstraat 5. De onderneming is opgericht op 08-06-1923 en telt 20-49 werkzame personen. Pijl Vastgoedonderhoud BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 23089973.

Vind de beste glaszetter voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Pijl Vastgoedonderhoud BV

Pijl Vastgoedonderhoud BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Pijl Vastgoedonderhoud BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-06-1923 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 23089973.

Wat is jouw ervaring met Pijl Vastgoedonderhoud BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Pijl Vastgoedonderhoud BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Pijl Vastgoedonderhoud BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een glaszetter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Pijl Vastgoedonderhoud BV uit Glaszetter Zwijndrecht

Pijl Vastgoedonderhoud BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Pijl Vastgoedonderhoud BV. Wat is jouw ervaring met Pijl Vastgoedonderhoud BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review