Elektriciens » Elektricien Naarden » Barneveld Installatie B.V.

Barneveld Installatie B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Barneveld Installatie B.V. is een elektricien uit Naarden in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Cort van der Lindenlaan 20. De onderneming is opgericht op 02-12-2011 en telt 1 werkzaam persoon. Barneveld Installatie B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 54079020.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Barneveld Installatie B.V.

Barneveld Installatie B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Barneveld Installatie B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-12-2011 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 54079020.

Wat is jouw ervaring met Barneveld Installatie B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Barneveld Installatie B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Barneveld Installatie B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een elektricien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Barneveld Installatie B.V. uit Elektricien Naarden

Barneveld Installatie B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Barneveld Installatie B.V.. Wat is jouw ervaring met Barneveld Installatie B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review