Vind de beste dakdekker in Friesland

In het onderstaande overzicht vind je een overzicht van de beste dakdekkers per locatie in Friesland. Wij doen er alles aan om de beste dakdekkers in Friesland voor jou te selecteren, we kijken onder andere naar werkervaring, de inschrijving bij de Kamer van Koophandels en online recensies.

Waarom een dakdekker inschakelen?

Gezien het feit je op deze pagina bent weet je vast wel waarom je een dakdekker wil inschakelen. Toch geven we je graag nog een kleine samenvatting:

 • Een dakdekker inschakelen voor dakonderhoud: dit doe je wanneer je de kwaliteit van het dak hoog wil houden of wanneer je vermoed dat er kleine gebreken op of aan het dak te vinden zijn.
 • Een dakdekker inschakelen voor dakreparatie: dit doe je wanneer het dak beschadigd is, bijvoorbeeld scheuren in de dakbedekking, of wanneer je last hebt van een daklekkage.
 • Een dakdekker inschakelen voor dakrenovatie: dit doe je wanneer de dakbedekking van het dak zijn levensduur voorbij is, je een nieuw dak laat plaatsen of wanneer je je bestaande dakbedekking wil vervangen.

Waarom een dakdekker via De 10 Beste inschakelen?

Je weet dus vast al waarom je een dakdekker nodig hebt, maar waarom zou je een dakdekker via De 10 Beste inschakelen?

 • Via De 10 Beste vind je een overzicht van alleen de beste dakdekker in je regio, zo weet je zeker dat je het beste vakmanschap kan verwachten.
 • Het aanvragen van offertes via De 10 Beste is gratis en doe je zonder verplichtingen.
 • Je krijgt alleen offertes van dakdekkers in je eigen regio, zo bespaar je flink op voorrijkosten.

Beste dakdekkers in FrieslandWat zijn de kosten van een dakdekker in Friesland?

Een dakdekker kost gemiddeld €35,- tot €45,-per uur. Het is vaak lastig om dit uurtarief te vertalen naar kosten per klus, we helpen je graag een handje:

 • Dakonderhoud kost gemiddeld €18,- per m².
 • Dakreparatie op een plat dak kost gemiddeld €275,- per m².
 • Dakreparatie voor een hellend dak kost gemiddeld €150,- tot €350,- per m².
 • Dakrenovatie voor een plat dak kost gemiddeld €75,- tot €100,- per m².
 • Dakrenovatie voor een hellend dak kost gemiddeld €75,- tot €130,- per m².

dakdekker Friesland

Tips voor het inschakelen van een dakdekkersbedrijf

Je hebt op deze pagina alles kunnen lezen over de werkzaamheden en kosten van een dakdekker, maar waar kun je rekening mee houden bij de zoektocht naar de beste dakdekker? Met de onderstaande vier tips kom je al een heel eind!

 1. Combineren van verschillende dakwerken: laat je het dak renoveren? Kies er dan bijvoorbeeld ook voor om meteen dakisolatie te plaatsen. De dakdekker is namelijk al bezig, zo bespaar je tijd en kosten.
 2. Wees duidelijk wat je wensen zijn: bij het aanvragen van offertes kan je het beste zo duidelijk mogelijk je opdracht omschrijven. Zo krijg je de beste offertes op maat.
 3. Maak duidelijke afspraken: zorg ervoor dat jij en het dakdekkersbedrijf duidelijke afspraken maakt over bijvoorbeeld de planning en garantievoorwaarden.
 4. Gratis offertes vergelijken via De 10 Beste: door gratis offertes te vergelijken via De 10 Beste weet je zeker dat de aanvraag gratis en zonder verplichtingen is. Je krijgt enkele offertes van dakdekkers in je eigen regio en kiest zelf voor de dakdekker die het beste bij je wensen past.