KOAS B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

KOAS B.V. is een boekhouder uit Zeewolde in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Giek 4. De onderneming is opgericht op 01-11-2019 en telt 1 werkzaam persoon. KOAS B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76275558.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

KOAS B.V.

KOAS B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. KOAS B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-11-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76275558.

Wat is jouw ervaring met KOAS B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met KOAS B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help KOAS B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

KOAS B.V. uit Boekhouder Zeewolde

KOAS B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van KOAS B.V.. Wat is jouw ervaring met KOAS B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review