Boekhouders » Boekhouder Zaandam » Kok Finance B.V.

Kok Finance B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kok Finance B.V. is een boekhouder uit Zaandam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Hogendijk 62. De onderneming is opgericht op 12-06-2015 en telt 1 werkzaam persoon. Kok Finance B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 63517140.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kok Finance B.V.

Kok Finance B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kok Finance B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-06-2015 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 63517140.

Wat is jouw ervaring met Kok Finance B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kok Finance B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kok Finance B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kok Finance B.V. uit Boekhouder Zaandam

Kok Finance B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kok Finance B.V.. Wat is jouw ervaring met Kok Finance B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review