Boekhouders » Boekhouder Waddinxveen » Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V.

Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V. is een boekhouder uit Waddinxveen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rigel 2. De onderneming is opgericht op 26-01-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67917577.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V.

Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-01-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67917577.

Wat is jouw ervaring met Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V. uit Boekhouder Waddinxveen

Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V.. Wat is jouw ervaring met Bos Boekhouding en Belastingzaken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review