Staelenhoef

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Staelenhoef is een boekhouder uit Volendam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Julianaweg 192D. De onderneming is opgericht op 28-12-2007 en telt 2-4 werkzame personen. Staelenhoef is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 37138050.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Staelenhoef

Staelenhoef is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Staelenhoef is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-12-2007 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 37138050.

Wat is jouw ervaring met Staelenhoef?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Staelenhoef, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Staelenhoef en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Staelenhoef uit Boekhouder Volendam

Staelenhoef ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Staelenhoef. Wat is jouw ervaring met Staelenhoef? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review