Boekhouders » Boekhouder Spijkenisse » Avad Services B.V.

Avad Services B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Avad Services B.V. is een boekhouder uit Spijkenisse in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Wildenborchlaan 10. De onderneming is opgericht op 30-08-2002 en telt 1 werkzaam persoon. Avad Services B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24338951.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Avad Services B.V.

Avad Services B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Avad Services B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-08-2002 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24338951.

Wat is jouw ervaring met Avad Services B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Avad Services B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Avad Services B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Avad Services B.V. uit Boekhouder Spijkenisse

Avad Services B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Avad Services B.V.. Wat is jouw ervaring met Avad Services B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review