Boekhouders » Boekhouder Schiedam » IJssel Accountants B.V.

IJssel Accountants B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

IJssel Accountants B.V. is een boekhouder uit Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Nieuwe Haven 81A. De onderneming is opgericht op 11-03-2014 en telt 2-4 werkzame personen. IJssel Accountants B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 60235969.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

IJssel Accountants B.V.

IJssel Accountants B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. IJssel Accountants B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-03-2014 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 60235969.

Wat is jouw ervaring met IJssel Accountants B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met IJssel Accountants B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help IJssel Accountants B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

IJssel Accountants B.V. uit Boekhouder Schiedam

IJssel Accountants B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van IJssel Accountants B.V.. Wat is jouw ervaring met IJssel Accountants B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review