Boekhouders » Boekhouder Roosendaal » Kompas Consultancy B.V.

Kompas Consultancy B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kompas Consultancy B.V. is een boekhouder uit Roosendaal in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Leemstraat 2a. De onderneming is opgericht op 04-05-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Kompas Consultancy B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86294962.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kompas Consultancy B.V.

Kompas Consultancy B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kompas Consultancy B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-05-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86294962.

Wat is jouw ervaring met Kompas Consultancy B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kompas Consultancy B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kompas Consultancy B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kompas Consultancy B.V. uit Boekhouder Roosendaal

Kompas Consultancy B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kompas Consultancy B.V.. Wat is jouw ervaring met Kompas Consultancy B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review