Miba B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Miba B.V. is een boekhouder uit Lisse in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Heereweg 345. De onderneming is opgericht op 09-05-2007 en telt 1 werkzaam persoon. Miba B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 28116382.

Vind de beste boekhouder voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Miba B.V.

Miba B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Miba B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-05-2007 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 28116382.

Wat is jouw ervaring met Miba B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Miba B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Miba B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Miba B.V. uit Boekhouder Lisse

Miba B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Miba B.V.. Wat is jouw ervaring met Miba B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review