Entry B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Entry B.V. is een boekhouder uit Leiderdorp in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Winkelhof 1. De onderneming is opgericht op 11-11-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Entry B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88158454.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Entry B.V.

Entry B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Entry B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-11-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88158454.

Wat is jouw ervaring met Entry B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Entry B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Entry B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Entry B.V. uit Boekhouder Leiderdorp

Entry B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Entry B.V.. Wat is jouw ervaring met Entry B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review