Boekhouders » Boekhouder Hoofddorp » CSH Administraties B.V.

CSH Administraties B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

CSH Administraties B.V. is een boekhouder uit Hoofddorp in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Saturnusstraat 115. De onderneming is opgericht op 01-07-1994 en telt 1 werkzaam persoon. CSH Administraties B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 34088069.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

CSH Administraties B.V.

CSH Administraties B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. CSH Administraties B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-07-1994 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 34088069.

Wat is jouw ervaring met CSH Administraties B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met CSH Administraties B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help CSH Administraties B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

CSH Administraties B.V. uit Boekhouder Hoofddorp

CSH Administraties B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van CSH Administraties B.V.. Wat is jouw ervaring met CSH Administraties B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review