Boekhouders » Boekhouder Hoofddorp » Centrador B.V.

Centrador B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Centrador B.V. is een boekhouder uit Hoofddorp in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van der Burchstraat 42. De onderneming is opgericht op 01-05-1986 en telt 1 werkzaam persoon. Centrador B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 33083835.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Centrador B.V.

Centrador B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Centrador B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-05-1986 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 33083835.

Wat is jouw ervaring met Centrador B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Centrador B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Centrador B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Centrador B.V. uit Boekhouder Hoofddorp

Centrador B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Centrador B.V.. Wat is jouw ervaring met Centrador B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review