Monocle B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Monocle B.V. is een boekhouder uit Hilversum in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Dr. P.J.H. Cuypersplein 47. De onderneming is opgericht op 01-01-1989 en telt 1 werkzaam persoon. Monocle B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 32046156.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Monocle B.V.

Monocle B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Monocle B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-1989 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 32046156.

Wat is jouw ervaring met Monocle B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Monocle B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Monocle B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Monocle B.V. uit Boekhouder Hilversum

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Monocle B.V.
KvK-nummer
32046156
Oprichtingsdatum
01-01-1989
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Dr. P.J.H. Cuypersplein
Huisnummer
47
Postcode
1222NC
Plaatsnaam
Hilversum
Provincie
Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoonnummer
035 6470371
E-mailadres
veer.adm@zonnet.nl

Monocle B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Monocle B.V.. Wat is jouw ervaring met Monocle B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review