Binos B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Binos B.V. is een boekhouder uit Heerenveen in de provincie Friesland. Het bedrijf is gevestigd op Atalantastraat 29. De onderneming is opgericht op 28-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Binos B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90806794.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Binos B.V.

Binos B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Binos B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90806794.

Wat is jouw ervaring met Binos B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Binos B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Binos B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Binos B.V. uit Boekhouder Heerenveen

Binos B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Binos B.V.. Wat is jouw ervaring met Binos B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review