Boekhouders » Boekhouder Diemen » Cavatina B.V.

Cavatina B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Cavatina B.V. is een boekhouder uit Diemen in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ouddiemerlaan 339. De onderneming is opgericht op 05-08-1998 en telt 1 werkzaam persoon. Cavatina B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 36053339.

Vind de beste boekhouder voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Cavatina B.V.

Cavatina B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Cavatina B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-08-1998 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 36053339.

Wat is jouw ervaring met Cavatina B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Cavatina B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Cavatina B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Cavatina B.V. uit Boekhouder Diemen

Cavatina B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Cavatina B.V.. Wat is jouw ervaring met Cavatina B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review