Boekhouders » Boekhouder Den Haag » Luca Book B.V.

Luca Book B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Luca Book B.V. is een boekhouder uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Parallelweg 45. De onderneming is opgericht op 29-08-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Luca Book B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 87414732.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Luca Book B.V.

Luca Book B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Luca Book B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-08-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 87414732.

Wat is jouw ervaring met Luca Book B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Luca Book B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Luca Book B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Luca Book B.V. uit Boekhouder Den Haag

Luca Book B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Luca Book B.V.. Wat is jouw ervaring met Luca Book B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review