Boekhouders » Boekhouder Delft » Adfidis BV

Adfidis BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Adfidis BV is een boekhouder uit Delft in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Wallerstraat 16E. De onderneming is opgericht op 08-01-2007 en telt 1 werkzaam persoon. Adfidis BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24336275.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Adfidis BV

Adfidis BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Adfidis BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-01-2007 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24336275.

Wat is jouw ervaring met Adfidis BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Adfidis BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Adfidis BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Adfidis BV uit Boekhouder Delft

Adfidis BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Adfidis BV. Wat is jouw ervaring met Adfidis BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review