Boekhouders » Boekhouder Breda » De Boekhouder Plus B.V.

De Boekhouder Plus B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Boekhouder Plus B.V. is een boekhouder uit Breda in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Ceresstraat 13. De onderneming is opgericht op 29-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. De Boekhouder Plus B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70754691.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Boekhouder Plus B.V.

De Boekhouder Plus B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Boekhouder Plus B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70754691.

Wat is jouw ervaring met De Boekhouder Plus B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Boekhouder Plus B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Boekhouder Plus B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Boekhouder Plus B.V. uit Boekhouder Breda

De Boekhouder Plus B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Boekhouder Plus B.V.. Wat is jouw ervaring met De Boekhouder Plus B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review