Accountant Limburg: vind de beste

Je bent op zoek naar een accountant in Limburg, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Gelukkig ben je op de juiste plek: op De 10 Beste vind je namelijk een overzicht van de beste accountants in heel Nederland. Daarnaast krijg je ook handige informatie over de kosten en werkzaamheden van een accountant.

Waarvoor schakel je een accountant in?
Een accountant schakel je in voor het verzorgen van financiële administratie, opstellen van jaarrekeningen of het maken van financiële rapportages. Een accountant schakel je bovendien ook in voor het maken van een accountantsverklaring.

Waarom een accountant via De 10 Beste inschakelen?
Wanneer je ervoor kiest om een accountant in te schakelen via De 10 Beste geniet je van enkele voordelen.

Zo is het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Je krijgt daarna offertes op maat van accountants in je regio. Je kiest zelf met welke accountant je in zee gaat.

Vind de beste accountant in LimburgWat kost het inschakelen van een accountant in Limburg?

Een accountant in Limburg inschakelen doe je al vanaf €70,- tot €100,- per uur. De kosten kunnen echter verschillen afhankelijk van wat je laat doen. Zo kost het laten maken van een financiële rapportage gemiddeld €40,- tot €300,-.

Heb je een controle verklaring nodig? Dan moet je rekening houden met €150,- tot €300,-. Een accountant inschakelen voor het opstellen van een jaarrekening? Dan moet je denken aan €250,- tot €500,-.

Accountant kosten 2024

Type klus Gemiddelde kosten*
Financiële rapportage €40,- tot €300,-
Jaarstukken opmaken €100,- tot €200,-
Salaris- en personeelsadministratie €100,- tot €250,-
Controleverklaring €150,- tot €300,-
Jaarrekening opstellen €250,- tot €500,-
Bijhouden van financiële administratie €300,- tot €600,-

*Let op: dit gaat om gemiddelde kosten.

accountant Limburg

Tips voor het kiezen van een accountant in Limburg

Een accountant in Limburg vind je eenvoudig via De 10 Beste. Maar hoe weet je nu zeker of je offertes krijgt van de beste accountant voor jou? We hebben enkele tips waarmee jij een goede keuze kan maken:

  • De berekening van de prijs is een belangrijk onderdeel om naar te kijken. Een accountant kan zijn of haar prijzen berekenen per uur, maand, jaar of zelfs klus. Kijk goed wat past binnen je budget en of het overeenkomt met je wensen.
  • De grootte van het accountantskantoor speelt ook een grote rol. Bij een groot kantoor met veel specialisten kan je vaak sneller worden geholpen. Je krijgt dan vaak ook meer gespecialiseerde hulp.
  • Wat is de naamtoevoeging van de accountant? Er zijn namelijk verschillende soorten accountants. Een registeraccountant schakel je bijvoorbeeld in voor een jaarrekening, gezien een AA-accountant dit niet mag doen.

Gratis offertes vergelijken!