Aannemers » Aannemer Zwijndrecht » Van Wingerden Bouw en Beheer

Van Wingerden Bouw en Beheer

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Wingerden Bouw en Beheer is een aannemer uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Burg de Bruinelaan 130. De onderneming is opgericht op 14-04-1976 en telt 1 werkzaam persoon. Van Wingerden Bouw en Beheer is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 23048499.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Wingerden Bouw en Beheer

Van Wingerden Bouw en Beheer is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Wingerden Bouw en Beheer is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-04-1976 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 23048499.

Wat is jouw ervaring met Van Wingerden Bouw en Beheer?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Wingerden Bouw en Beheer, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Wingerden Bouw en Beheer en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Wingerden Bouw en Beheer uit Aannemer Zwijndrecht

Van Wingerden Bouw en Beheer ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Wingerden Bouw en Beheer. Wat is jouw ervaring met Van Wingerden Bouw en Beheer? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review