Aannemers » Aannemer Zwijndrecht » DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken

DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken is een aannemer uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Adriaan Banckertstraat 1. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 5-9 werkzame personen. DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30135174.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken

DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30135174.

Wat is jouw ervaring met DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken uit Aannemer Zwijndrecht

DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken. Wat is jouw ervaring met DHB Renovatie Bouw en onderhoudswerken? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review