Aannemers » Aannemer Zwijndrecht » Betontech Bouw BV

Betontech Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Betontech Bouw BV is een aannemer uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Hoedemakersstraat 24. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Betontech Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 60593423.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Betontech Bouw BV

Betontech Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Betontech Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 60593423.

Wat is jouw ervaring met Betontech Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Betontech Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Betontech Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Betontech Bouw BV uit Aannemer Zwijndrecht

Betontech Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Betontech Bouw BV. Wat is jouw ervaring met Betontech Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review