Aannemers » Aannemer Zwijndrecht » Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV

Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV is een aannemer uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Voltastraat 14. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 5-9 werkzame personen. Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24308888.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV

Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24308888.

Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV uit Aannemer Zwijndrecht

Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV. Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf K & B van Pelt BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review