Aannemers » Aannemer Zoetermeer » Zebra Bouw B.V.

Zebra Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Zebra Bouw B.V. is een aannemer uit Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Pernisstraat 10. De onderneming is opgericht op 29-09-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Zebra Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 87733749.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Zebra Bouw B.V.

Zebra Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Zebra Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-09-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 87733749.

Wat is jouw ervaring met Zebra Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Zebra Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Zebra Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Zebra Bouw B.V. uit Aannemer Zoetermeer

Zebra Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Zebra Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Zebra Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review