Aannemers » Aannemer Zoetermeer » SKN Bouw BV

SKN Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

SKN Bouw BV is een aannemer uit Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Kryptonstraat 10. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. SKN Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27178258.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

SKN Bouw BV

SKN Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. SKN Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27178258.

Wat is jouw ervaring met SKN Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met SKN Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help SKN Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

SKN Bouw BV uit Aannemer Zoetermeer

SKN Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van SKN Bouw BV. Wat is jouw ervaring met SKN Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review