Aannemers » Aannemer Zoetermeer » Palmax Aannemersbedrijf BV

Palmax Aannemersbedrijf BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Palmax Aannemersbedrijf BV is een aannemer uit Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Fokkerstraat 12. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Palmax Aannemersbedrijf BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 63128055.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Palmax Aannemersbedrijf BV

Palmax Aannemersbedrijf BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Palmax Aannemersbedrijf BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 63128055.

Wat is jouw ervaring met Palmax Aannemersbedrijf BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Palmax Aannemersbedrijf BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Palmax Aannemersbedrijf BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Palmax Aannemersbedrijf BV uit Aannemer Zoetermeer

Palmax Aannemersbedrijf BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Palmax Aannemersbedrijf BV. Wat is jouw ervaring met Palmax Aannemersbedrijf BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review