Aannemers » Aannemer Zoetermeer » Bouwbedrijf Green & Lean B.V.

Bouwbedrijf Green & Lean B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Green & Lean B.V. is een aannemer uit Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Beijerland 7. De onderneming is opgericht op 08-05-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Bouwbedrijf Green & Lean B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74777793.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Green & Lean B.V.

Bouwbedrijf Green & Lean B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Green & Lean B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-05-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74777793.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Green & Lean B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Green & Lean B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Green & Lean B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Green & Lean B.V. uit Aannemer Zoetermeer

Bouwbedrijf Green & Lean B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Green & Lean B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Green & Lean B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review