Aannemers » Aannemer Zoetermeer » Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V.

Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V. is een aannemer uit Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Den Hoorn 6. De onderneming is opgericht op 29-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88344517.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V.

Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-11-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88344517.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V. uit Aannemer Zoetermeer

Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Gebr. Huurman Projecten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review