Aannemers » Aannemer Zoetermeer » BBC Bouw Consultancy BV

BBC Bouw Consultancy BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BBC Bouw Consultancy BV is een aannemer uit Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Schinkelweg 25. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. BBC Bouw Consultancy BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66063639.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BBC Bouw Consultancy BV

BBC Bouw Consultancy BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BBC Bouw Consultancy BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66063639.

Wat is jouw ervaring met BBC Bouw Consultancy BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BBC Bouw Consultancy BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BBC Bouw Consultancy BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BBC Bouw Consultancy BV uit Aannemer Zoetermeer

BBC Bouw Consultancy BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BBC Bouw Consultancy BV. Wat is jouw ervaring met BBC Bouw Consultancy BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review