Aannemers » Aannemer Zevenbergen » Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV

2
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV is een aannemer uit Zevenbergen in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Industrieweg 25. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 20-49 werkzame personen. Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67529712.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67529712.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV uit Aannemer Zevenbergen

Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV ervaringen

2
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Slechte service

Geplaatst op 11 april 2023 door VastgoedNL - J. Bahlman
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (2)

In januari 2016 heeft Vrolijk 24 bedrijfsunits opgeleverd op bedrijventerrein Cornelisland te Ridderkerk. EWij zijn eigenaar van 1 unit.
Aan de voorzijde van de panden, is een zogenaamde kleine luifel gemaakt van circa 1 meter. Aan de onderzijde is de stalen T balk, zichtbaar, waarin sandwichpanelen liggen.
Deze stalen liggers zijn dus aan de bovenzijde beschermd middels isolatie en pvc dakbedekking. Nu zijn al deze stalen liggers ernstig gecorrodeerd ( roest). De coating waarmee deze balken behandelt zijn zit direct over het onbehandelde staal met als gevolg ernstige corrosie. Dit is zichtbaar bij alle panden. Alle glaswerk en kozijnen etc. worden met regelmaat schoon gemaakt. Na melding van de klacht heeft Vrolijk ( Leroy werkvoorbereider) niet eens de moeite genomen om te komen kijken. Er was vermoedelijk niet voldoende onderhoud gepleegd zo was onder andere zijn (slot) conclusie en de garantie van 5 jaar was ook voorbij. Omdat alle luifels hetzelfde probleem hebben is duidelijk aangegeven dat er hier sprake is van ondeugdelijk werk. De verf is direct over het onbehandelde staal aangebracht. Daarbij komt dat deze balken ook nog beschermd zitten. Hadden ze maar meer in weer – en wind gelegen dan was het veel eerder zichtbaar geworden. Schandelijk hoe deze melding is afgedaan door Vrolijk en de manier waarop.